WING WAH DEN HAAG

WING WAH DEN HAAG Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1040 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Wing Wah Den Haag. Meer weten? Ontdek meer

14 mei 2022 om 9:05 Door eerdere fantastische ervaringen met Wing Wah verwachtte wij ook nu een heerlijke Chinese maaltijd. Maar dat was deze keer helaas iet het geval. Is er misschien een nwe kok want het eten had weinig smaak en was zogezegd met weinig liefde bereid.
11 mei 2022 om 20:31 Ja heerlijk combi gerecht besteld en was heerlijk
10 mei 2022 om 21:44 Was heerlijk Zo als altijd
10 mei 2022 om 19:38 Komen en bestellen hier al jaren. Altijd goed en vers. Super bediening, bezorgen ook altijd op
8 mei 2022 om 19:30 Wederom kon er geen klein zakje met kroepoek af terwijl je een compleet menu bestelt. Ik vind dit zeer maar dan ook zeer gierig.
6 mei 2022 om 16:15 Ik had mijn eten besteld met als bezorgtijd 17.45 U maar in plaats daarvan stond de bezorger al om 17.15 U op de stoep. was ik niet blij mee.
6 mei 2022 om 7:50 Lekker warm keurig op tijd bezorgd En net zo lekker als in hun restaurant
5 mei 2022 om 21:56 Eten zo als altijd maar veel te laat de bezorging
30 apr 2022 om 10:09 Was erg lekker
29 apr 2022 om 21:15 Viel tegen en behoorlijk smaakloos
17 apr 2022 om 8:33 Het eten was zoals altijd heerlijk en de bezorging was even voor de afgesproken tijd. Prima dus!
15 apr 2022 om 18:44 Het was weer heerlijk